Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

mai lányok - biszexnek lenni divat

Fiatal biszex, és leszbi lányok egyre többen vannak! Miért? Talán, mert nagy divat lett, és a fiúknak ezzel akarnak tetszelegni, vagy azt hiszik magukról hogy a másik nemmel is jó lehet a szex; ezek a "biszex" lányok igaz még a pasikkal sem találtak rá a közös örömszerzés rejtelmeire, de ők máris újat szeretnének... A társkereső lapokon sok ilyennel találkoztam, lehet hogy ezt a mai önző pasiknak köszönhetik??

Friss topikok

  • szőke néni :-): Hát.. az biztos, hogy elég kevés azok tábora, akik igazi Férfit tudhatnak magukénak!! (a szó minde... (2009.02.26. 22:58) Hárman párban! -De hogyan?????
  • szőke néni :-): Köszönöm, nem is tudom valami csoda folytán.. talán hogy itt a nyár.. feléledt a blogom! Örülök, h... (2008.06.19. 21:04) Hát nem túl könnyű...
  • Su_n: Láttam én már én olyat is ahol egy nő használ ki egy másikat. Sajnos nem is egy esetben. (2008.06.17. 15:14) Mi a véleményetek???
  • BS: Mikor ez megy a tvben: www.indavideo.hu/video/Pesti_Est_film Persze h divat! (2008.02.19. 10:39) Még mindíg sláger a Trió! :-)
  • szőke néni :-): Remélem Édes, megváltozott a véleményed!!!!!!!! Én csak azt akarom, hogy elhidd a szavam, amit azt... (2007.12.18. 23:05) Egy Nő aki reménytelen! Vagy talán mégsem?

Linkblog

Eltelt 1 év...

2009.02.22. 23:23 | szőke néni :-) | Szólj hozzá!

Hogy őszinte legyek... eltelt 1 év mióta nem írtam! De nincs is miről.. sajnos amilyen világot élünk, mindenki rohan... elfoglalt... és nehéz megállni 1 pillanatra, hogy találkozzon a tekintetünk! Pedig gondoljatok bele!!!

Mi jó van az életben.. mi az ami igazán örömöt okoz????? És csakis jót???? (ismét témánál vagyunk:o mily meglepő:) A SZEX!!!

És hiába, senki nem érti igazán.. vagy nem akarja.... akármit teszel.. a munkád.. a családod.. a barátaid.. mindezekben persze van jó is, de van sok-sok áldozat és fájdalom, csalódás! Csak ebben az egyben nem!! Ez tény, amit ki kell mondani!! Hazudhatunk magunknak.. meg másoknak is...

Mindenki döntse el maga!

Viszont ha igazán belegondolunk, akkor épp ebben az egyben vagyunk álszentek, titkolódzóak, hazugok! Miért?? Talán a neveltetés.. a társadalom szemlélete erősebb! Csak kevesek merik felvállalni a gondolatukat, tettüket... Én csak azt nem értem, ha annyi nő keres magának mást.. mint a megszokott.. és persze párok szintén.. akkor miért nehéz ez az egész?? Miért nem lehet ismerkedni, ha meg is teszed.. csupa ostoba emberbe botlasz.. meg kamuzókba!!

Na ezek a dolgok amiket nem értek, és amiért egy év távlatából, se tudok élményeket megosztani!! MERT NINCS MIT!!! jó, nem??????? Itt tartunk ma!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr85959574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: titkoskapcsolás
süti beállítások módosítása