Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

mai lányok - biszexnek lenni divat

Fiatal biszex, és leszbi lányok egyre többen vannak! Miért? Talán, mert nagy divat lett, és a fiúknak ezzel akarnak tetszelegni, vagy azt hiszik magukról hogy a másik nemmel is jó lehet a szex; ezek a "biszex" lányok igaz még a pasikkal sem találtak rá a közös örömszerzés rejtelmeire, de ők máris újat szeretnének... A társkereső lapokon sok ilyennel találkoztam, lehet hogy ezt a mai önző pasiknak köszönhetik??

Friss topikok

  • szőke néni :-): Hát.. az biztos, hogy elég kevés azok tábora, akik igazi Férfit tudhatnak magukénak!! (a szó minde... (2009.02.26. 22:58) Hárman párban! -De hogyan?????
  • szőke néni :-): Köszönöm, nem is tudom valami csoda folytán.. talán hogy itt a nyár.. feléledt a blogom! Örülök, h... (2008.06.19. 21:04) Hát nem túl könnyű...
  • Su_n: Láttam én már én olyat is ahol egy nő használ ki egy másikat. Sajnos nem is egy esetben. (2008.06.17. 15:14) Mi a véleményetek???
  • BS: Mikor ez megy a tvben: www.indavideo.hu/video/Pesti_Est_film Persze h divat! (2008.02.19. 10:39) Még mindíg sláger a Trió! :-)
  • szőke néni :-): Remélem Édes, megváltozott a véleményed!!!!!!!! Én csak azt akarom, hogy elhidd a szavam, amit azt... (2007.12.18. 23:05) Egy Nő aki reménytelen! Vagy talán mégsem?

Linkblog

Hárman párban! -De hogyan?????

2007.12.01. 17:18 | szőke néni :-) | 5 komment

Gondolom, sokaknak volt már részük hármas szexben, vagy vágynak a kipróbálásra!! (2 lány + 1 fiú) De hogyan is lehet ezt JÓL csinálni????
Az a baj, hogy a mai fiataloknak, nincs elég szexuális kultúrájuk!!! És, mint mindenhez, ehhez is hozzá tartoznak az érzelmek!!! Az itt a fő probléma -az előző bejegyzésemre utalva- hogy sokan, -mondván ezzel örömet szereznek a (fiú) párjuknak, belemennek.. de nem hiszem, nem tudják, mibe is vágják azt a bizonyos fejszét... Itt az a lényeg, hogy mindenki önzettlen legyen a másikkal, és természetesen ne sérüljön lelkileg (féltékenység, megbánás, stb..) Ha a lány tag -aki akár a kezdeményező is lehet- nem vonzódik kellő képp a női nemhez, sokszor előfordul, hogy féltékeny lessz  amint élesedik a szituáció.. és meglátja  azt amit előtte csak elképzelt!!
Ott vége lessz mindennek, és kezdődik a dráma... Valószínűleg, a sok "ugorjunk fejest, mindent bele... nem számít semmmi" eseteknek köszönhetően, már sokan tiltakoznak a dolog ellen, pedig megfelelő "előkészület"', beszélgetés, és persze megfontoltság sokat segítene!! De sajnos ezek a dolgok nem igazán jellemzőek a mai világra!!! Én csak azt bánom, hogy kevesen vannak akik ésszel élik meg ezeket a dolgokat, és így nekem is nehéz rátalálnom, a megfelelő partnerre....
jók legyetek, és csak ésszel.. a játszadozásokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@}---- :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://szexiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr80248976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) · http://sexxx.blog.hu/ 2007.12.30. 16:05:09

Mostanában, egy BARÁTOM és barátnője között többször is szóba került, hogy mi lenne ha mi hárman...Barátom benne lenne,a lány részegen benne lett volna...De én azt mondtam,csak ugy ha tiszta józan fejjel akarja,mert beláthatatlan köbvetkezményei lehetnek a dolognak,amit részegen nehéz mérlegelni...Azota többször szóba került a dolog,veszélyeivel együtt...Majd meglátjuk mi lesz!Tettem ki neked videót:)

szőke néni :-) 2008.01.01. 17:07:06

Köszönöm szépen!
És te milyen veszéllyeit látsz a dolognak?
Mert szerintem, ha csak részegen menne bele, akkor másnap 100%, hogy megbánja a dolgot!
Igaz azt se ártana tudni, hogy fiú vagy-e, vagy lány??? Mert nem mindegy! Ha lány akkor itt alapvetően az a probléma, hogy a másik lány nem biztos a vonzódásában, és csak úgy tudja elképzelni, ha nincs igazán magánál: mondván, akkor úgy is mások az érzékelői, és nem is lát igazán tisztán! Vagy a barátjára lenne féltékeny, ami tányleg súlyos vitákat eredményezhet! Ha belegondolok, hogy én úgy menjek bele egy ilyen "kalandba", hogy nem vonz a női nem.... akkor tuti utánna csak az járna a fejemben, hogy hogy nyúlt a pasim a másik nőhöz, és hogy, lehet jobban izgatta mint én... meg hasonló féltékenységi képzetek! Pedig lehet másképp is felfogni... pl., hogy ha neki az örörm, akkor miért ne legyen része benne, hisz az csak jó neki...na meg aki még élvezi a látványt... annak méginkábbb plusz.
pusza... azért előtte, minden lehetőséget, és szitut beszéljetek át!

Nevu Sere 2009.02.23. 22:35:07

Kedves Szőke néni, a bejegyzésed bingo.
Nálam december elején olvashatod. Meg valamikor 2 hét múlva...

Nevu Sere 2009.02.23. 22:38:18

A blogod leírása is nagyon tetszik. Nekem eddig önző férfiak jutottak, pedig csak úgy engedtem közel magamhoz bárkit is, ha komoly vonzalom alakult ki részemről.

szőke néni :-) 2009.02.26. 22:58:23

Hát.. az biztos, hogy elég kevés azok tábora, akik igazi Férfit tudhatnak magukénak!! (a szó minden értelmében!!!)
De nem is tudja igazán az, aki nem ilyen férfi oldalán él..
Én is csak később tudtam meg, milyen volt a régi életem.. és akkor hihetetlen iramban, taszított a jó a rossztól!!
Ha van kedved, küldj privi mailt! Puszi :-)
süti beállítások módosítása