Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

mai lányok - biszexnek lenni divat

Fiatal biszex, és leszbi lányok egyre többen vannak! Miért? Talán, mert nagy divat lett, és a fiúknak ezzel akarnak tetszelegni, vagy azt hiszik magukról hogy a másik nemmel is jó lehet a szex; ezek a "biszex" lányok igaz még a pasikkal sem találtak rá a közös örömszerzés rejtelmeire, de ők máris újat szeretnének... A társkereső lapokon sok ilyennel találkoztam, lehet hogy ezt a mai önző pasiknak köszönhetik??

Friss topikok

  • szőke néni :-): Hát.. az biztos, hogy elég kevés azok tábora, akik igazi Férfit tudhatnak magukénak!! (a szó minde... (2009.02.26. 22:58) Hárman párban! -De hogyan?????
  • szőke néni :-): Köszönöm, nem is tudom valami csoda folytán.. talán hogy itt a nyár.. feléledt a blogom! Örülök, h... (2008.06.19. 21:04) Hát nem túl könnyű...
  • Su_n: Láttam én már én olyat is ahol egy nő használ ki egy másikat. Sajnos nem is egy esetben. (2008.06.17. 15:14) Mi a véleményetek???
  • BS: Mikor ez megy a tvben: www.indavideo.hu/video/Pesti_Est_film Persze h divat! (2008.02.19. 10:39) Még mindíg sláger a Trió! :-)
  • szőke néni :-): Remélem Édes, megváltozott a véleményed!!!!!!!! Én csak azt akarom, hogy elhidd a szavam, amit azt... (2007.12.18. 23:05) Egy Nő aki reménytelen! Vagy talán mégsem?

Linkblog

Még mindíg sláger a Trió! :-)

2008.01.18. 19:09 | szőke néni :-) | 4 komment

Látom, azért sikerült felkorbácsolni a kedélyeket!!!
Igaz az volt a cél itt....
Szóval, mióta ez a blog itt van... én meg közben járom a neten a különböző társkereső oldalakat, hááát.... szóval, elképesztő mennyi ilyen "ügy" van függőben.
De nem is csak a hirdetésekről beszélek, hanem a sok fiatal lányról, és a felajánlkozásról!
Hanem, hogy a nagy töbség még mindíg nem mer lépni ez ügyben.
Több ezren vannak fennt (csak online!) a lapon, és mégis reménytelen akár egy élő emberrel találkozni, vagy csak telefonon beszélni!
Hazugság az egész!!!!!!!!!!!
Mindenki, kamuzik csak! Csak tudnám, az mire jó!?
Ha valaki akar valamit, akkor tegyen érte!
Arról nem is beszélve, hogy a regisztrált párocskáknak halvány lila orgonájuk nincs arról, hogy mi lessz akkor ha......... és hogy milyen is ez az egész.
Persze, nem vagyunk egyformák, és akkor jó, ha van külön vélemény.... de, ebben a témában, ahol mindenki csak attól fél, hogy kihasználják...
nem túl szerencsés hozzáállás: " hogy a párom, CSAK velem szeretkezhet, és csak a többi járulékos dolgokat engedem!"
Mik azok a "járulékos" dolgok?????? Minek ide szabály?? Még itt is bekorlátoznánk a másikat????
Az ilyen szemlélőnek minek a harmadik fél?????????????????????

Vagy hogy "a párom passzív jelenlétével", hogy tud egy pasi olyankor passzív lenni??? ááááá ez olyan mintha azt mondanánk a kutyának, hogy csak az egyik tálból ehetsz! Igaz hülye hasonlat.. és nem vagyok pasi se -hogy kiálljak értük- de legalább, gondoljunk bele mindíg MINDENKI helyzetébe!

pápá - pillangók ;-) 

A bejegyzés trackback címe:

https://szexiskola.blog.hu/api/trackback/id/tr41302550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ingyen szex videók ingyen pornó videók (törölt) · http://sexxx.blog.hu/ 2008.01.18. 22:07:07

Ahh ezek a tarskeresok tele vannak kamuval...Amugy tudod irtam masik postodra is a harmasrol...Nalunk azota se volt meg a harmas,felek,hogy ha osszejonne valaki serulne...:(

Zizz 2008.01.22. 00:08:56

Kettő a természetes, ha már hármas megtörik az intimitás ami egy kapcsolat része.

szőke néni :-) 2008.01.23. 22:36:17

Ez az intimitás....... romantika, és hogy a gyertyafénynél egymásba gabajodunk.... és gyengéden, végig csókolgatjuk a másikat...... miközben egyéfforr a testünk............. szép! és jó!
De kérdezem én:
-Hány, és hány éjszakán keresztül vagy szerelmes, és intim a pároddal?????????? Úgy romantikusan, megtörés mentesen???
Gondoljunk már bele, hogy 2 ember 1 életen keresztül milyen tüzet tud égve tartani???? Nem hiszem, hogy ha két embernek kiegészíti, és felkorbácsolja a vágyait egy harmadik fél... aki szintén plusz töltetet kap, akkor ez nem lehet intim, és akár romantikus???
Én csak érzelemmel együtt tudom a szexet elképzelni!
És ha nem szexelnénk a szerelmünkel?? Akkor is megmaradna a szerelem??? nem, nem! Ezt nem lehet elválasztani egymástól!
süti beállítások módosítása