Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

mai lányok - biszexnek lenni divat

Fiatal biszex, és leszbi lányok egyre többen vannak! Miért? Talán, mert nagy divat lett, és a fiúknak ezzel akarnak tetszelegni, vagy azt hiszik magukról hogy a másik nemmel is jó lehet a szex; ezek a "biszex" lányok igaz még a pasikkal sem találtak rá a közös örömszerzés rejtelmeire, de ők máris újat szeretnének... A társkereső lapokon sok ilyennel találkoztam, lehet hogy ezt a mai önző pasiknak köszönhetik??

Friss topikok

  • szőke néni :-): Hát.. az biztos, hogy elég kevés azok tábora, akik igazi Férfit tudhatnak magukénak!! (a szó minde... (2009.02.26. 22:58) Hárman párban! -De hogyan?????
  • szőke néni :-): Köszönöm, nem is tudom valami csoda folytán.. talán hogy itt a nyár.. feléledt a blogom! Örülök, h... (2008.06.19. 21:04) Hát nem túl könnyű...
  • Su_n: Láttam én már én olyat is ahol egy nő használ ki egy másikat. Sajnos nem is egy esetben. (2008.06.17. 15:14) Mi a véleményetek???
  • BS: Mikor ez megy a tvben: www.indavideo.hu/video/Pesti_Est_film Persze h divat! (2008.02.19. 10:39) Még mindíg sláger a Trió! :-)
  • szőke néni :-): Remélem Édes, megváltozott a véleményed!!!!!!!! Én csak azt akarom, hogy elhidd a szavam, amit azt... (2007.12.18. 23:05) Egy Nő aki reménytelen! Vagy talán mégsem?

Linkblog

Mi a véleményetek???

2007.11.27. 16:17 | szőke néni :-) | 3 komment

A mai biszexuálisokról, és a csalódott nőkről??? Itt az a kérdés, hogy tényleg ennyire divat lett a lányok körében, feltűnni ezzel a "jelző"-vel, hogy kapósabbak legyenek, vagy a pasik olyan stílusúak manapság (pl. önző, bunkó, kihasználó... stb), hogy egyre…

Címkék: szex biszex csajok szerelem erotika
süti beállítások módosítása